Pristupi
Naj bolji poslanici
Marko_weed | ||||
sasa | ||||
Ratty_JR | ||||
Aca_Cupavi | ||||
nikola92 | ||||
Dumba | ||||
Cviki | ||||
Mixtape | ||||
Januz | ||||
mass_medius |
Zadnje teme
Shta mislite o IRC-u?
+2
Marko_weed
sasa
6 posters
Shta mislite o IRC-u?
Sta mislite o IRC-u? Redovno posecujem krstaricu, tako da sam odlucio da vam nataknem da je i vi posetite. Krstarica ima pristup preko sajta: www.krstarica.com/lat/pricaonica/, ali ako zelite bolji i moderniji chat, skinite skriptu na www.ircsvet.com, instalirajte i uzivajte. Poseceniji kanali (sobe) su: #Sombor, #Subotica, #Tinejdzeri, #Klinci, #Krstarica,... Posto svaki korisnik moze da napravi svoj kanal, ima ih mnogo. Statusi su OP (@) Halfop (%), i Voice (+), kao i obican korisnik, koji nema nista od toga. Nadimak (nick) mozete ragistrovati, tako da budete sigurni da niko nece da udje sa tim nickom. Za svu pomoc oko IRC-a, dodjete na kanal (sobu) #Pomoc, oni ce vam sve objasniti. Dodjite, zezajte se sa nama!
sasa- Moderator
- Broj poruka : 480
Godina : 31
Datum upisa : 16.04.2008
Re: Shta mislite o IRC-u?
Некада давно сам користио крстарицу као вид дописивања, после тога је дошао чувени messinger који нас је мало одаљио од масовног дописивања, потом стигао ДЦ++ који је превазишао сва очекивања, не само дописивање већ и одговори на разна питања у вези компа што рецимо није био тада пример на крстарици... Али Крстарица је и дан данас остала не превазиђена у домену дописивања, али не само тога већ као добар претраживач појмова... И добро је сто су дописивање поделили на више канала па се може народ определити ком каналу највише припада...
Marko_weed- Administrator
- Broj poruka : 532
Godina : 37
Datum upisa : 13.04.2008
Nije losa krstarica, ali ja je ne koristim. Ostajem na dc++ i malo messenger
Mixtape- VIP
- Broj poruka : 72
Godina : 36
Datum upisa : 14.04.2008
Pre sam bio dosta na Krstarici priznajem, shto owako shto zbog kontrole kanala.. a wec kasnije sam preshao na messenger-a i zatim na dc++... mada se nekad ja i wratim chisto da widim shta ima na Krstarici, ali nije to to wishe, sawremenije dolazi i preowladawa (chat+download=dc++)
Demyan- Moderator
- Broj poruka : 3
Datum upisa : 17.04.2008
nije lose redovno koristim al mogao bi i bez toga
Ratty_JR- VIP
- Broj poruka : 441
Godina : 32
Datum upisa : 04.05.2008
Koristio sam MIRC odavno, prestao sam pre jedno 2-3 godine... Ali sve u svemu, nije lose, mada, kao sto rece Demyan chat+download=dc++
Aca_Cupavi- Moderator
- Broj poruka : 246
Datum upisa : 20.05.2008
e da imas oba na dc++ al nema tu svih npr oni sto se dopisuju kad odu u igraonice
Ratty_JR- VIP
- Broj poruka : 441
Datum upisa : 04.05.2008
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|
Pon 26 Avg 2013 - 13:50 od ratamon
» Problemcic
Sub 5 Dec 2009 - 22:04 od skoljkica
» Kako da promenim mail na profilu?
Pon 5 Jan 2009 - 19:37 od penguin
» Hub ponovo radi
Pon 5 Jan 2009 - 19:31 od penguin
» Trials 2 : Second Edition
Sre 6 Avg 2008 - 19:57 od sasa
» !Najava Need for Speed :Undercover (PC)
Pon 28 Jul 2008 - 14:57 od sasa
» Najava igara za 2008
Pon 28 Jul 2008 - 14:53 od sasa
» veoma glupo pitajne al me stvarno zanima
Pon 28 Jul 2008 - 3:39 od sasa
» F-1
Pon 28 Jul 2008 - 3:36 od sasa