Pristupi
Naj bolji poslanici
Marko_weed | ||||
sasa | ||||
Ratty_JR | ||||
Aca_Cupavi | ||||
nikola92 | ||||
Dumba | ||||
Cviki | ||||
Mixtape | ||||
Januz | ||||
mass_medius |
Zadnje teme
National Basketball Association (NBA)
3 posters
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: National Basketball Association (NBA)
Pa iskreno se nadam i ja. Sve u svemu, videcemo. Imaju prednost domaceg terena u sledece 3 tekme, pa cemo da vidimo
Aca_Cupavi- Moderator
- Broj poruka : 246
Godina : 32
Datum upisa : 20.05.2008
sledece 3 sto posto pobedjuju ipak igraju na domacem terenu
Ratty_JR- VIP
- Broj poruka : 441
Datum upisa : 04.05.2008
pa ako igraju na domacem terenu, moraju da pobede?????????
sasa- Moderator
- Broj poruka : 480
Godina : 31
Datum upisa : 16.04.2008
Pa ne moraju, ali je lagodnija atmosfetra, manji je pritisak, publika navija za tebe
Aca_Cupavi- Moderator
e bas tako a i osecas se bolje ipak si u svom graduu a nesecam se kojem igracu iz lakers-a je bas rodjen u L.A.-u
Ratty_JR- VIP
Da. Znaci, veceras u 3h posle ponoci direktno na OBN-u 3. utakmica Boston Celtics - Los Angeles Lakers. Igra se u LA-u, a moja prognoza je da ce da ih ubiju Lakers-i... Ne znam zasto, ali imam neki osecaj... A sto se tice igraca, Trevor Ariza i Jordan Farmar su iz LA-a
Aca_Cupavi- Moderator
e da brate ti si jedan od malobrojnih sto se konta u nba ko ja e ae cemo gledamo utakmicu pa komentarisemo na msn-u ?
Ratty_JR- VIP
E moze. To radim sa jednim drugom preko hub-a, ali on vec mesecima nema net...
Aca_Cupavi- Moderator
ok onda danas u 3 vec imas moj msn hehe
Ratty_JR- VIP
Znaci, ladno sam se uspavao! Izvini bro sto sam te ispalio, jbg... Znaci ovako, Lakers-i su pobedili u trecoj utakmici rezultatom 87-81 i time smanjili zaostatak na 2-1. Kobe je postigao 36 poena Sa sutom 12-20 i 11-18 sa slobodnih bacanja. Najefikasniji posle njega je bio Sasa Vujacic sa 20 poena sa sutom iz igre 7-10 ( 3-5 3PM-A ) i Pau Gasol sa 9 poena i 12 skokova. Sa druge strane, najefikasniji je bio Ray Allen sa 25 poena i sutom iz igre 8-13 ( 5-7 3MP-A ). Osim njega, Garnet je dodao 13 poena sa sutom iz igre 6-21 :S i 12 skokova, dok je Pierce ubacio samo 6 poena sa sutom iz igre 2-14... Mnogo mi je krivo sto nisam gledao utakmicu bre!!! Pretpostavljam da je Boston izgubio zbog nedostatka Pierce-a... Ali kad odgledam snimak, napisacu jos neki komentar
Aca_Cupavi- Moderator
utakmica je bila bedna oba tima su veoma bedno igrali al Lakersi se ipak izvukli na dosta razpolozenog Vujacica inace to je jedini covek na svetu koji onako olako ubada trice u veoma vaznim trenutcima jbg lik jednostavno ima celicna MU*A
Ratty_JR- VIP
e, pa sad, ovaj ispali ovog, i nisu mogli da komentarisu medjusobno ovde stvarno vidite sve o svakoj vaznijoj utakmici, ne morate da gledate utakmicu, samo procitate ovde sta se desavalo vredni momci nema sta
sasa- Moderator
- Broj poruka : 480
Godina : 31
Datum upisa : 16.04.2008
Hehe. Izvestavacemo vas redovno, ne brinite. A oni na OBN-u su za nas amateri...
Aca_Cupavi- Moderator
Pogledao sam snimak utakmice sinoc... Stvarno su bili "lame" tj mrtvi skroz. Garnet i Pierce nista... Valjda ce veceras biti bolje
Aca_Cupavi- Moderator
e bas tako ima da vas izvestavamo redovno a jel da Vujacic ima celicna muda??
Ratty_JR- VIP
Ma bre, levo mu je hromirano a desno pocinkovano. Samo jedan dribling i pljas trojka!
Aca_Cupavi- Moderator
pa da il neko mu doda dok je iza linije odma suta ni ne razmislja sam suta e da oni ludi bosanci ga zovu masina a stvarno i jeste al zna on i da promasuje secam se jedno utakmice sto sam gledo dao je jednu od dvanaest al jednom kad ga krene onda ih ubada
Ratty_JR- VIP
Ma da bre... To je zato sto je jos "zelen". Popravice se to vremenom, videces
Aca_Cupavi- Moderator
AAAAAAAAAAAAAAAA ode sve u 3pm Lakersi izgubili (*ebo ovaj petak 13-i) u zivotu nism bio nadr*aniji aaaa
Ratty_JR- VIP
Brate, ovo je bilo necuveno... Lakers-i su vodili 24 razlike... Ne mozes nista da kazes sem svaka cast Bostonu. Necu ni da komentarisem ocajnu igru Lakers-a. Jedini raspolozen bio je Odom sa sutom 8-11. Kobe je ubacio samo 17 poena i to 6-19 sut... Ocaj!!! Vujacic 1/9 sut i 1/5 trojke... Nemam reci stvarno. Sledeca utakmica je sutra uvece takodje u 3, pa cemo da vidimo da li Lakers-i mogu da se vrate iz mrtvih!?
Aca_Cupavi- Moderator
a mogu pobedit jos tu jednu onda ce bit 3-2 za boston i onda 2 u bostonu a sansa da lakersi pobede obe u bostonu je manja sansa nego da mi ove god udjemo u evropsku uniju
Ratty_JR- VIP
Brate, to se u NBA-u nikad ne zna... Sanse su male, ali postoje. Ako Kobe proradi, tj ako preuzme inicijativu i odgovornost na sebe, svasta moze da bude! Ja molim boga da se to desi... Pa pogledaj sam, u zadnjoj utakmici je dao 17, u utakmici pre nje 36 a u prvoj valjda 30...? A da li se secas prosle sezone kad je na 6 utakmcija za redom dao 50+ koseva...? Kazem ti, nikad se ne zna. Sve u svemu, videcemo
Aca_Cupavi- Moderator
secam se e jes gledo ti utakmicu 81 peon onu famoznu ?? ja sam samo gledo svaki pojen sto je pstigao al snimak utakmice bas nikako da nadjem
Ratty_JR- VIP
Ma to je bio show. Protiv Toronta bese bila utakmica...? Kazem ti, samo da krene i to je to... Evo sad upravo gledam snimak 4. utakmice, pa cu da ostavim komentar kad se zavrsi
Aca_Cupavi- Moderator
Nisam stigao da ranije ostavim komentar, skola jbg... Elem, Lakers-i su pobedili u 5. utakmici i smanjili vodstvo Celtics-a na 3:2. Bryant je dao 25 poena uz ne bas pohvalan sut 8-21, ali mu je zato sut za 3 poena bio 4-9. nNapravio je jos i 7 skokova i 4 asistencije. Konacno je i Gasol malo dosao do izrazaja u ovoj seriji... 19 poena uz 6-10 sut iz igre i 13 skokova i time napravio double-double ucinak. Odom je imao jos jedno dobro vece. 20 poena uz 8-10 sut iz igre i trojke 1-1. Takodje je napravio double-double skupivsi 11 skokova. Fisher je dodao 15 poena a Radmanovic 7. Farmar je takodje imao dobro vece. 11 poena i par veoma hrabrih prolaza na kos. Sa druge strane, to vece je bilo vece Pierce-a. Komentarisano je kako je to bila njegova privatna utakmica. Razbio je Vladu Radmanovica u odbrani i dao mu je 38 poena. Ray Allen je dodao 16, a Garnet 13 poena.
Veceras je 6. utakmica. Ja licno mislim da Lakers-i ne mogu tu nista da urade zato sto se igra u Bostonu. Sve u svemu, videcemo...
Veceras je 6. utakmica. Ja licno mislim da Lakers-i ne mogu tu nista da urade zato sto se igra u Bostonu. Sve u svemu, videcemo...
Aca_Cupavi- Moderator
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|
Pon 26 Avg 2013 - 13:50 od ratamon
» Problemcic
Sub 5 Dec 2009 - 22:04 od skoljkica
» Kako da promenim mail na profilu?
Pon 5 Jan 2009 - 19:37 od penguin
» Hub ponovo radi
Pon 5 Jan 2009 - 19:31 od penguin
» Trials 2 : Second Edition
Sre 6 Avg 2008 - 19:57 od sasa
» !Najava Need for Speed :Undercover (PC)
Pon 28 Jul 2008 - 14:57 od sasa
» Najava igara za 2008
Pon 28 Jul 2008 - 14:53 od sasa
» veoma glupo pitajne al me stvarno zanima
Pon 28 Jul 2008 - 3:39 od sasa
» F-1
Pon 28 Jul 2008 - 3:36 od sasa