Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Anketa

Kako bi ocenili nas hub?

IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena Vote_lcap9%IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena Vote_rcap 9% [ 2 ]
IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena Vote_lcap5%IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena Vote_rcap 5% [ 1 ]
IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena Vote_lcap14%IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena Vote_rcap 14% [ 3 ]
IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena Vote_lcap73%IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena Vote_rcap 73% [ 16 ]

Ukupno Glasova : 22

Zadnje teme
» Kaladont ONLINE
IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena EmptyPon 26 Avg 2013 - 13:50 od ratamon

» Problemcic
IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena EmptySub 5 Dec 2009 - 22:04 od skoljkica

» Kako da promenim mail na profilu?
IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena EmptyPon 5 Jan 2009 - 19:37 od penguin

» Hub ponovo radi
IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena EmptyPon 5 Jan 2009 - 19:31 od penguin

» Trials 2 : Second Edition
IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena EmptySre 6 Avg 2008 - 19:57 od sasa

» !Najava Need for Speed :Undercover (PC)
IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena EmptyPon 28 Jul 2008 - 14:57 od sasa

» Najava igara za 2008
IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena EmptyPon 28 Jul 2008 - 14:53 od sasa

» veoma glupo pitajne al me stvarno zanima
IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena EmptyPon 28 Jul 2008 - 3:39 od sasa

» F-1
IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena EmptyPon 28 Jul 2008 - 3:36 od sasa

Reklame

IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena

4 posters

:: Zabava :: Muzika

Ići dole

IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena Empty IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena

Počalji od lazarSrbin Čet 22 Maj 2008 - 22:32

pisite sta mislite o ovoj velikoj grupi. Smile
lazarSrbin
lazarSrbin
Moderator
Moderator

Broj poruka : 17
Godina : 33
Datum upisa : 17.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena Empty Re: IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena

Počalji od sasa Čet 22 Maj 2008 - 22:34

o toj velikoj grupi, nemam nista lepo da kazem, ali necu to da pisem. moja sestra je to pre slusala, poludeo sam pored toga, meni se licno ne svidja Laughing
sasa
sasa
Moderator
Moderator

Broj poruka : 480
Godina : 31
Datum upisa : 16.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena Empty Re: IRON MAIDEN-najbolji metal bend svih vremena

Počalji od Marko_weed Čet 22 Maj 2008 - 22:40

Guitar Нисам за Метал, никад га нисам волео, према томе паметан коментар на ову тему немам... Пре сам за Djsmile
Marko_weed
Marko_weed
Administrator
Administrator

Broj poruka : 532
Godina : 37
Datum upisa : 13.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarSrbin Čet 22 Maj 2008 - 22:41

sasa tvoja sestra je pametna devojka Smile http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Maiden_(band) evo nekih informacija, mada mozete da pitate i mene veliki sam fan. Smile
lazarSrbin
lazarSrbin
Moderator
Moderator

Broj poruka : 17
Godina : 33
Datum upisa : 17.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sasa Čet 22 Maj 2008 - 22:47

Lazo, ja sam drugacije mislio o njoj kad je to slusala, ali svako ima pravo izbora Laughing
sasa
sasa
Moderator
Moderator

Broj poruka : 480
Godina : 31
Datum upisa : 16.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ratty_JR Pet 23 Maj 2008 - 10:15

ukusi se razlikuju (ali moj je najbolji) a meni se ovo licno nesvidja mogu poslusat nekad al ne uvek
Ratty_JR
Ratty_JR
VIP
VIP

Broj poruka : 441
Godina : 32
Datum upisa : 04.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Zabava :: Muzika

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu