Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Anketa

Kako bi ocenili nas hub?

Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? Vote_lcap9%Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? Vote_rcap 9% [ 2 ]
Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? Vote_lcap5%Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? Vote_rcap 5% [ 1 ]
Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? Vote_lcap14%Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? Vote_rcap 14% [ 3 ]
Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? Vote_lcap73%Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? Vote_rcap 73% [ 16 ]

Ukupno Glasova : 22

Zadnje teme
» Kaladont ONLINE
Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? EmptyPon 26 Avg 2013 - 13:50 od ratamon

» Problemcic
Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? EmptySub 5 Dec 2009 - 22:04 od skoljkica

» Kako da promenim mail na profilu?
Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? EmptyPon 5 Jan 2009 - 19:37 od penguin

» Hub ponovo radi
Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? EmptyPon 5 Jan 2009 - 19:31 od penguin

» Trials 2 : Second Edition
Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? EmptySre 6 Avg 2008 - 19:57 od sasa

» !Najava Need for Speed :Undercover (PC)
Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? EmptyPon 28 Jul 2008 - 14:57 od sasa

» Najava igara za 2008
Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? EmptyPon 28 Jul 2008 - 14:53 od sasa

» veoma glupo pitajne al me stvarno zanima
Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? EmptyPon 28 Jul 2008 - 3:39 od sasa

» F-1
Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? EmptyPon 28 Jul 2008 - 3:36 od sasa

Reklame

Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama?

4 posters

:: Zabava :: Sport

Ići dole

Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? Empty Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama?

Počalji od sasa Pon 26 Maj 2008 - 23:14

ovde napisite, ako posecujete kladionicu, koliko potrosite na kladionicu, i na sta se vecinom kladite, kolko ti ljudi zaradjuju na vama Laughing
sasa
sasa
Moderator
Moderator

Broj poruka : 480
Godina : 31
Datum upisa : 16.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? Empty Re: Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama?

Počalji od Ratty_JR Uto 27 Maj 2008 - 11:39

kladio saam se u celom zivotu 4-puta i sva 4 sam dobio prvi put sam igro da ce lakersi pobediti boston i da ce clevleand pobediti miami tu sam dobio nesto malo
drugi put da ce hamilton biti prvi a alonso drugi tu sam oko 500 kinti dobio
treci put ponovo na hamiltona da ce bit prvi tu sam dobio 350 kinti
i cetvrti put da ce lakersi pobediti miami i da ce portland izgubiti od bostona tu sam najvise uplatio i zaradio oko 2000
Ratty_JR
Ratty_JR
VIP
VIP

Broj poruka : 441
Godina : 32
Datum upisa : 04.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama? Empty Re: Koliko para potrosite na kladjenje u kladionicama?

Počalji od sasa Uto 27 Maj 2008 - 12:25

znaci, nisi bas neki kladionicar, i ne treba, samo uzimaju lovu Laughing
sasa
sasa
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ratty_JR Uto 27 Maj 2008 - 12:32

jesam bre ja sam jedan od malobrojnih ljudi na celom svetu koji je zaradio u kladionicama i najverovatnije jedini u somboru koji nikad nije izgubio
Ratty_JR
Ratty_JR
VIP
VIP

Broj poruka : 441
Datum upisa : 04.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Aca_Cupavi Čet 29 Maj 2008 - 14:42

Ja sam igrao fudbal mozda 10 puta i ni jednom nisam dobio... Onda sam jednom bezveze odigrao NBA i uzeo 1000 kinti i to je bilo pre pola godine... Od tad nisam igrao. I da, sve uplatnice su mi bile po 50 kinti
Aca_Cupavi
Aca_Cupavi
Moderator
Moderator

Broj poruka : 246
Datum upisa : 20.05.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kidja Pet 20 Jun 2008 - 4:17

Pre sam se kladio svaki dan...i mnogo sam para ostavljao ali i uzimao...
Sada odigram po neki "rekreativni" tiket",mali ulog-veliki dobitak,pa ako prodje prodje...
Naravno,posto je sad u jeku Evropsko prventvo igram singlove,tu ulazem dosta...
Kidja
Kidja

Broj poruka : 14
Godina : 38
Datum upisa : 01.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sasa Sub 21 Jun 2008 - 10:39

Kidja kladionicar Laughing ako dobijas nastavi, ja licno ne znam nikog ko se obogatio u kladionici, ali mozda se i to desi jednom... Smile
sasa
sasa
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Zabava :: Sport

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu