Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Anketa

Kako bi ocenili nas hub?

Jesen stiže Dunjo moja (2004) Vote_lcap9%Jesen stiže Dunjo moja (2004) Vote_rcap 9% [ 2 ]
Jesen stiže Dunjo moja (2004) Vote_lcap5%Jesen stiže Dunjo moja (2004) Vote_rcap 5% [ 1 ]
Jesen stiže Dunjo moja (2004) Vote_lcap14%Jesen stiže Dunjo moja (2004) Vote_rcap 14% [ 3 ]
Jesen stiže Dunjo moja (2004) Vote_lcap73%Jesen stiže Dunjo moja (2004) Vote_rcap 73% [ 16 ]

Ukupno Glasova : 22

Zadnje teme
» Kaladont ONLINE
Jesen stiže Dunjo moja (2004) EmptyPon 26 Avg 2013 - 13:50 od ratamon

» Problemcic
Jesen stiže Dunjo moja (2004) EmptySub 5 Dec 2009 - 22:04 od skoljkica

» Kako da promenim mail na profilu?
Jesen stiže Dunjo moja (2004) EmptyPon 5 Jan 2009 - 19:37 od penguin

» Hub ponovo radi
Jesen stiže Dunjo moja (2004) EmptyPon 5 Jan 2009 - 19:31 od penguin

» Trials 2 : Second Edition
Jesen stiže Dunjo moja (2004) EmptySre 6 Avg 2008 - 19:57 od sasa

» !Najava Need for Speed :Undercover (PC)
Jesen stiže Dunjo moja (2004) EmptyPon 28 Jul 2008 - 14:57 od sasa

» Najava igara za 2008
Jesen stiže Dunjo moja (2004) EmptyPon 28 Jul 2008 - 14:53 od sasa

» veoma glupo pitajne al me stvarno zanima
Jesen stiže Dunjo moja (2004) EmptyPon 28 Jul 2008 - 3:39 od sasa

» F-1
Jesen stiže Dunjo moja (2004) EmptyPon 28 Jul 2008 - 3:36 od sasa

Reklame

Jesen stiže Dunjo moja (2004)

:: Zabava :: Filmovi i serije :: 2004

Ići dole

Jesen stiže Dunjo moja (2004) Empty Jesen stiže Dunjo moja (2004)

Počalji od Marko_weed Pon 14 Apr 2008 - 17:31

Jesen stiže Dunjo moja (2004) Jesenstizedunjomoja

Режија: Љубиша Самарџић
Сценарио: Ђорђе Милосављевић
Улоге: Бранислав Трифуновић (Сава Лађарски), Марија Каран (Марија), Калина Ковачевић (Анчица), Игор Ђорђевић (Петрашин), Марта Узелац (Дуња), Предраг Ејдус (Гранфилд), Рада Ђуричин (Мајка), Војислав Брајовић (Отац), Борис Миливојевић (Циганин), Милорад Мандић Манда (Скелеџија), Бода Нинковић (Тимотије), Милица Милша (Врачара), Бранимир Брстина (Власник чарде), Рената Улмански (Гђа. Блавачки)...
Жанр: Драма
Трајање: 95 минута
Година производње: 2004

Опис: Негде у Банату 1914. године... Безбрижно детињство Саве (Трифуновић), Марије (Каран) и Петрашина (Ђорђевић) прекида почетак Првог светског рата. Сава и Петрашин и против своје воље одлазе да служе војску Аустроугарске монархије. Четири године после тога, рат је завршен. Сава се враћа кући. Дочекују га Марија и његов најбољи друг Петрашин, који је раније дошао из рата јер је на фронту изгубио руку. Устрептала љубав Саве и Марије оваплоћује се и остварује. На путу њихове потпуне среће испречио се Савин отац (Брајовић), који поред три ћерке не жели да "храни нова гладна уста"! После туче са оцем, Сава напушта село и одлази преко Тисе у варош. Марија остаје уцвељена и немоћна. Сава у вароши налази посао у млину богатог Гранфилда (Ејдус). Његова ћерка Аница (Ковачевић) бацила је око на Саву. Брижан отац Гранфилд предлаже Сави да се ожени Аницом. Браком са Аницом, Сава би постао зет угледне и старе алзаске породице, као и наследник великог породичног богатства. Несигуран у своју одлуку, Сава још једном креће на пут до родног села жељан сусрета са Маријом. Она је, међутим, умрла рађајући његово дете, које сад расте у Петрашиновој кући, кући Савиног кума и најбољег друга, који се никад није помирио са неузвраћеном љубављу коју је осећао према Марији. Обележени ратним искуством и несрећним љубавима, и Сава и Петрашин су изгубљени у сопственом животу, поред мале Дуње, коју обојица сматрају својим дететом...

Ево и трејлера за филм:

Marko_weed
Marko_weed
Administrator
Administrator

Broj poruka : 532
Godina : 37
Datum upisa : 13.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Zabava :: Filmovi i serije :: 2004