Pristupi
Naj bolji poslanici
Marko_weed | ||||
sasa | ||||
Ratty_JR | ||||
Aca_Cupavi | ||||
nikola92 | ||||
Dumba | ||||
Cviki | ||||
Mixtape | ||||
Januz | ||||
mass_medius |
Zadnje teme
Balkankan (2005)
:: Zabava :: Filmovi i serije :: 2005
Strana 1 od 1
Balkankan (2005)
Режија: Дарко Митревски
Сценарио: Дарко Митревски
Улоге: Владо Јовановски, Звезда Ангеловска, Бранко Ђурић, Сека Сабљић, Тони Михајловски, Никола Којо, Дејан Аћимовић, Петар Божовић, Миодраг Кривокапић, Ирена Ристић, Васко Тодоров, Бранко Огњановски, Петар Мирчевски, Емил Рубен, Горан Илић, Adolfo Margiotta, Antonella Troise...
Жанр: Комедија / Акција
Трајање: 90 минута
Година производње: 2005
Опис: Једном давно (тачније, 1950. године) у земљи званој Македонија (делу земље која се у то време звала Титова Југославија) живела су два рођена брата - Витомир и Серафим. Ова двојица динамичних и шармантних џентлмена делили су висок ризик и веома мало профита кријумчарећи добра с капиталистичког Запада на социјалистички Исток. Међутим, једног дана њихова растућа слава заинтригирала је злог човека по имену Шефкет Рамадани, моћног немилосрдног краља подземља, од чијег самог имена многе пролази језа. Питао их је да учествују у пљачки воза, гарантујући им вечно богатство. Нажалост, наши хероји су сувише касно схватили да је та операција "лака пара" ништа друго до намештаљка. Серафима је ухватила полиција, док је Витомир кукавички побегао, заронивши у Јадранско море и отпливавши до обала Италије. Тамо се самоиницијативно прогласио политичком избеглицом и прихватио измишљено име Вито Ђеновезе. Прошло је пола века. Стари и имућни дон Ђеновезе на самртничкој постељи шапуће своју последњу жељу на ухо свога сина Сантина: "Имам дуг да исплатим, сине мој", шапуће он. "Издао сам рођеног брата и оставио га да умре у затвору. Међутим, чуо сам да је оставио сина за собом. Ако се тај дечко икада нађе у невољи, мој драги Сантино, буди ту да му помогнеш, буди ту да искупиш грехе свог преминулог оца!" У међувремену, у Македонији бесни грађански рат. Сиромашна кукавица Трендафил Каранфилов, син преминулог Серафима, бежи из родног града како би избегао прикључење локалној војсци. Са својом женом Ружом у журби пакује све врсте добара (укључујући и ташту, опасну мајку Зумбулу) у породична кола, па правац у комшијску Бугарску. Лудило и патња, живот и смрт, сузе и смех, у једној од најузбудљивијих авантура с ове стране планете: Балканкан!
Marko_weed- Administrator
- Broj poruka : 532
Godina : 37
Datum upisa : 13.04.2008
:: Zabava :: Filmovi i serije :: 2005
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|
Pon 26 Avg 2013 - 13:50 od ratamon
» Problemcic
Sub 5 Dec 2009 - 22:04 od skoljkica
» Kako da promenim mail na profilu?
Pon 5 Jan 2009 - 19:37 od penguin
» Hub ponovo radi
Pon 5 Jan 2009 - 19:31 od penguin
» Trials 2 : Second Edition
Sre 6 Avg 2008 - 19:57 od sasa
» !Najava Need for Speed :Undercover (PC)
Pon 28 Jul 2008 - 14:57 od sasa
» Najava igara za 2008
Pon 28 Jul 2008 - 14:53 od sasa
» veoma glupo pitajne al me stvarno zanima
Pon 28 Jul 2008 - 3:39 od sasa
» F-1
Pon 28 Jul 2008 - 3:36 od sasa